torsdag 18. februar 2010

KONKURRANSE !


(bildet er funnet på google.no )


Jeg gir bort platen "men and flies" av og med Martin Hagfors til den personen som kan fortelle meg om sin beste konsertopplevelse med sterke ord! Den beste kandidaten vil bli premiert med dette fantastiske spellemann nominerte albumet!

Skriv svaret i kommentarfeltet, husk å legg ved e-mail adressen din ! :-)

5 kommentarer:

  1. Da min kjæreste kom og fortalte meg at han hadde bestilt billetter til en intimkonsert med Kaizers Orchestra på DFDS, var jeg så full av lykke, så jeg ikke kan få sagt det! Jeg har bestandig vært fan av disse skolerte musikk geniene, derfor var forventningene store.
    Dagen kom og vi hadde rigget oss fint til på båten, ble klokken konsert tid.
    Vi transporterte oss selv til stedet hvor det skulle foregå, men tok bakveien, for jeg skulle røyke. Og der stod DE! Kaizers folkene i aktuelle skikkelser.. I levende live, og røykte også... Hadde aldri drømt om at jeg en dag hadde mulighet for å møte bandet, men nå var det reelt. Hjertet hamret sykere enn en sentrifuge som står skjevt.. Dette var øyeblikket jeg hadde ventet på! Men i det samme begynte samboeren å mase om at vi måtte gå inn i konsert salen, for å få gode plasser! Forbanna og undrende fulgte jeg samboeren inn, og forbanna han over han hadde dratt meg ut av denne vidunderlige muligheten for å møte bandet..
    Det viste seg at han ikke hadde gjenkjent bandet.. (Kanskje dressene deres var en pekepinn?), og etter jeg hadde kjeftet han huden full (stakkars) var bandet gått backstage igjen :( Drømmen bristet og minnet står ganske uklart nå? Kanskje jeg fikk et par ord med Janove?? Konserten var iallefall kjempe bra etter den spennende episoden, og jeg var i ekstase som alle de andre 7 gangene jeg har vært på Kaizers konsert!
    Blir aldri lei det bandet og håper på at engang i fremtiden, kan min samboer også gjenkjenne disse prakt eksemplarene av musikere!

    SvarSlett
  2. takk for kommentar. Kaizers, jubileums gig, oslo spektrum april 2011? are you going?

    SvarSlett
  3. Da jeg var på Kirk Franklin-konsert i september 2007.
    Jeg hadde hatt verdens største krangel med de jeg skulle dra med. Derfor måtte jeg dra alene, passe lei meg i grunn. Dessuten var det i Oslo, og jeg var bare 16 år.

    Det hele begynte med verdens lengste kø (en bitteliten overdrivelse). Allerede i køen var det stemning. Folk sang og sang, pratet og lo. Jeg stod alene og følte meg sånn passe utilpass. Men jeg skulle ikke feige ut.
    Vel inne gikk jeg etter den første ledige plassen jeg så - øverst. Konserten begynte, og det var bare helt fantastisk! Den mannen kan det å ha konserter. Han oppfordret alle til å ønske hverandre et fint liv, si at vi elsker hverandre osv. Noe som forøvrig passet bra på en kristen konsert.
    Den utilpasse lille meg begynte å trives utrolig godt. Stemningen var på topp, og jeg har aldri angret på at jeg dro. Det var et gjennombrudd, et skikkelig gjennombrudd for meg.

    SvarSlett
  4. Takk for kommentar. Og velkommen til andre med sine konsert opplevelser. Til uka kåres en vinner!

    SvarSlett
  5. Året var 2008. Jeg gikk engelsk årsstudium i verdens navne, aka. Volda. Jeg og en venninnegjeng hadde funnet ut at Minor Majority skulle spille på Rokken (studenthuset), og jeg ble helt vill! Jeg måtte selvfølgelig få med meg denne begivenheten, og "løp" innpå nettet for å sikre meg billett. Jeg klarte med litt list å overtale et par venninner (som aldri engang hadde HØRT om Minor Majority) til å bli med.

    Kvelden kom, og vi dolla oss opp etter alle kunstens regler. Vi hadde et knallkoselig vors på hybelrommet mitt, og alle var klar for en super konsertopplevelse!

    Vi gikk til Rokken litt tidlig, så vi fikk god ståplass. Og det fikk vi jammen! Helt fremst, inntil gjerdet, 1 meter fra vokalisten. Jeg var i lykkerus! Slager etter slager kom som perler på en snor: Dancing in the Backyard, She Gave Me Away og Come Back to Me. Jeg strålte, og sang med på samtlige sanger de hadde på settet sitt. Det var en veldig spesiell stemning på Rokken denne kvelden. De fleste som var der var "blodfan" og etterhvert sang alle med. Når siste sang spiltes, var det ramaskrik fra publikum. Vi vil ha mer! Vi vil ha mer! De spilte en siste sang før de gikk av scenen, og de var bare helt fantastisk flinke! Om kvelden ikke skulle være fullkommen nok, så fikk jeg og en venninne tak i et par gitarstrenger som hadde røket under konserten, plus hele set-lista, og en dritkul plakat som det selvfølgelig stod Minor Majority på.

    Dette var en helt utrolig kveld! Min definitivt beste konsertopplevelse.

    SvarSlett