søndag 28. mars 2010

Motorpsycho lagde desibelfest!


(bildet er funnet på google.no )

Konsert : Motorpsycho med Supersilent
Sted : Lillestrøm Kultursenter
Tilskuere: ca 100
Terning : 5


Motorpsycho har tatt med seg jazz/elektronika bandet supersilent på vårens turne som gjestet Lillestrøm kultursenter i kveld. Det lå an til en aften i improvisasjonens navn med tunge riff, heftig tromming og "rare lyder". Og det var nettopp det, det ble.

Det startet rolig og behersket og bygget seg opp. De sveipet innom "the bomb-proof roll and beyond" fra årets ferske album "heavy metal fruit" og de jammet seg også inn i deler av "little lucid moments" fra 2008.

Trommis, Kenneth Kapstad var kveldens arbeidshest. Han er en mester i å variere uttrykk, holde beaten og "lytte" til det som foregår på scenen. Og vi fikk da også en fin tromme duell midtveis i konserten.

Lyden var fantastisk, ikke bare veldig høy men også veldig bra. Alle elementene kommer frem og lysdesignen på konserten var av ypperste klasse.

De ca 100 tilskuerne som hadde funnet veien fikk valuta for penga og ringing i øra. Men det er det vel verdt når selveste motorpsycho spiller nær deg!

2 kommentarer:

  1. Jeppjepp.. Hadde lommeboka vært fyldigere hadde jeg vært der, selv om jeg så dem i Tr.heim forrige helg. Høres ut som vi har mye lik oppfatning dog, Kenneth er Helten. Lydnivået var høgt, men pipinga var borte dagen derpå, så absolutt verdt det ;)

    SvarSlett
  2. yes, blir spennende å se om det blir noen flere konserter enn bare øya senere i år. god påske.

    SvarSlett