søndag 6. juni 2010

Axl N Roses


(bildet er funnet på google.no )

Konsert : Guns N Roses
Sted : Oslo Soektrum
Publikum: ca 7 000
Terning : 4

Axl Rose, Dizzy Reed og deres nye musikere som utgjør dagens Guns N Roses gjestet Oslo Spektrum onsdag 2.juni. To dager i forveien hadde vi alle fått med oss at Axl liker å ta seg god tid før konsertstart, faktisk kom de 2 timer på overtid i Bergen. Derfor det et lettelsen sukk da lyset gikk av kl 2200 i spektrum og introen til chinese democracy ljomet ut av høyttalerne.

Denne låten ble noe ødelagt av at vokalen var alt for langt ned i lydbildet, vi kunne nesten ikke høre Axl`s stemme før han skrek ut det kjente " do you know where you are?" ved introen til welcome to the jungle, og publikum ble for alvor nå med på notene.

Bevares, lyden er ikke perfekt men jaggu er det noe med det, å se Axl og bandet slenge ut hits fra det 23 år gamle albumet appetite for destruction. Neste var it`so easy og mr.brownstone. Det låter fett, bandet spiller bra, da spesielt det nyeste tilskuddet DJ Ashba. Han hadde bra driv, bra detaljer og det låt jævelig tøft.

Stemmen til Axl rose skjærer noen steder igjennom og noe kortpustet er han, men han leverer og han liker det han gjør.

De jobber seg gjennom 7 låter fra appetite, 4 bra use your illusion platene og 6 låter fra den siste, chinese democracy. Skulle gjerne hatt flere låter fra sistnevnte.

Høydepunkt? En jævelig feit, sweet child O mine, en majestetisk November rain og den fantastiske street of dreams.

Alt i alt, en noe ujevn, men langt på høyden en bra kveld på jobb for gutta der publikum var med store deler av kvelden.

Vi ønsker dem velkommen tilbake, men da aller helst med et nytt album i kofferten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar